Οπαδοί του Παναθηναϊκού... ευχαρίστησαν τον Κάνααν που γύρισε τον... διακόπτη!

Ο Αϊζέια Κάνααν αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να τον ευχαριστήσουν για τη συνεισφορά του.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού... ευχαρίστησαν τον Κάνααν που γύρισε τον... διακόπτη!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ της σειράς με 2-0.

Για να γίνει μάλιστα αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε, άθελά του, κι ο Αϊζέια Κάνααν, ο οποίος μάλιστα δε θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος του Τριφυλλιού δεν ξεχνάει τη φετινή σημαντική προσφορά του πρώην shooting guard των ερυθρολεύκων, καθώς με τις προκλήσεις του προς τον Κώστα Σλούκα, έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους πείσμωσε για τα καλά.

Το αποτέλεσμα ήταν το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού να γίνει 3-2 για τους πράσινους κι έτσι οπαδοί των Πρωταθλητών Ελλάδας κι Ευρώπης μέσω του twitter ευχαρίστησαν τον Κάνααν για τη συνεισφορά του στο φετινό πρωτάθλημα του συλλόγου, όπου ήταν και το 41ο του!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr