Παναθηναϊκός: Αποφάσισε για την παρουσία του στην Εθνική ο Σλούκας

Σλούκας: «Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά, που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά όλων»

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την απόφαση να βάλει πάνω απ’ όλους και από όλα την εθνική ομάδα και θα δώσει κανονικά το παρών στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η φετινή χρονιά του Κώστα Σλούκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιακή, αλλά και παράλληλα γεμάτη αμφισβητήσεις και άσχημες συμπεριφορές από μερίδα ανθρώπων που δεν μπόρεσαν ποτέ να δεχθούν την επιλογή του να έρθει στους Πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης.

Παρ’ όλα αυτά μπορεί ο αρχηγός του Τριφυλλιού να είχε ενοχληθεί από αντιδράσεις συγκεκριμένων συμπαικτών του στην εθνική ομάδα, αλλά και πρώην στον Ολυμπιακό, ωστόσο αποφάσισε να βάλει την εθνική για ένα ακόμα καλοκαίρι πάνω απ’ όλα και όλους.

Συγκεκριμένα ο Σλούκας θα δώσει κανονικά το παρών για το Προολυμπιακό τουρνουά με τη γαλανόλευκη και θα ενισχύσει, παρά και τον τραυματισμό του, με όλη του την καρδιά και το είναι το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News