«Ο Παναθηναϊκός θέλει Τορνίκε Σενγκέλια»

Ο Παναθηναϊκός μετά το μπαμ του καλοκαιριού με τον Λορέντζο Μπράουν επιθυμεί να προσθέσει και τον Τορνίκε Σενγκέλια στο ρόστερ του.

Σενγκέλια: Τόσα χρήματα θέλει η Βίρτους - Δεδομένη η συμφωνία με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν έστειλε και φέτος μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για τις διαθέσεις του και για το γεγονός ότι θέλει να μείνει στην κορυφή, την οποία κατέκτησε φέτος.

Μάλιστα η «Corriere dello Sport» αναφέρει πως η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να ρίξει το μπάτζετ της, την ερχόμενη σεζόν και γι’ αυτό το λόγο θα αφήσει να φύγουν αστέρια της, όπως ο Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος συνδέεται με τον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε πως οι πράσινοι ήθελαν από πέρυσι τον Γεωργιανό forward, ωστόσο η ιταλική ομάδα μπλόκαρε τη μεταγραφή διότι ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της με τα δεδομένα φέτος να μην είναι τα ίδια με πέρυσι.

Σύμφωνα πάντα με το ιταλικό Μέσο εκτός από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρον για τον Σενγκέλια έχει δείξει και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναζητάει παίκτες για τη frontline της προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή την ερχόμενη σεζόν.

Exit mobile version