Παναθηναϊκός: Ναν-Σλούκας ή Μίσιτς-Λάρκιν;

Παναθηναϊκός: Ναν-Σλούκας ή Μίσιτς-Λάρκιν;

Ναν-Σλούκας ή Μίσιτς-Λάρκιν; Ωραία ερώτηση θα ήταν αυτή για τον Εργκίν Αταμάν.

Η πρόκληση είναι να πάρει και με το πρώτο ντούετο δεύτερο σερί τρόπαιο Ευρωλίγκα. Με τους παίκτες που είχε στην Εφές σίγουρα θα είχε φτάσει στο three-peat αν δεν είχε προκύψει το παγκόσμιο λοκ-ντάουν.

Υπήρχαν ματς φέτος όπου οι παραστάσεις των πράσινων γκαρντ ήταν εκπληκτικές. Υπήρχαν ήττες που κολάκευαν τους αντιπάλους αφού θα μπορούσαν να έχουν χάσει με μεγάλες διαφορές λόγω της ευστοχίας των κοντών.

Το τελικό -15 του τελικού της Ευρωλίγκας κολακεύει κοτζάμ Ρεάλ Μαδρίτης που στο β΄ ημίχρονο μονάχα σε στιγμές του αγώνα μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική.

Βλέπαμε τους παίκτες του Τσους Ματέο να κοιτάζονται μεταξύ τους γιατί στην άμυνα δεν είχαν προλάβει να ακουμπήσουν κανέναν τους.

Όταν οχυρώνεσαι για να προστατεύσεις το καλάθι σου, θες να είσαι κοντά στον αντίπαλο και να έχεις οπτική επαφή με την μπάλα.

Οι Μαδριλένοι δεν είχαν ούτε την μπάλα, αλλά ούτε μπορούσαν να δώσουν μάχη αφού Κέντρικ και Κώστας ή σκόραραν από μακριά ή έβαζαν 5η κι εξαφανίζονταν ανάμεσα στα μεγάλα κορμιά των Ισπανών αφήνοντας με drives τη μπάλα στο καλάθι.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού για το ποιος έχει τη νο1 περιφέρεια στην ήπειρο ήταν απολύτως εμφατική.

«Εδώ κάνουμε κουμάντο εμείς» ήταν σαν να λένε οι πρωταθλητές. Και το «εδώ» δεν αφορούσε μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News