«Στο μεταγραφικό ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις» (vids)

«Στο μεταγραφικό ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις» (vids)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κινείται σε μεταγραφικούς ρυθμούς και σκανάρει την περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέβιτς μετά την εξωπραγματική σεζόν που διένυσε με τη Φενερμπαχτσέ.

Άλλη μια «βόμβα» έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά το διαφαινόμενο (πρακτικό) ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σερτζ Ιμπάκα, όπως μεταφέρουν οι Ισπανοί.

Η δίψα για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος βγάζει τον Παναθηναϊκό δυνατά στην αγορά και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal οι Πράσινοι, οι οποίοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Λορέντζο Μπράουν, εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Ο 29χρονος (ύψους 2,03 μ.) άσος της Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική σεζόν οδηγώντας την ομάδα του στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου και μάλιστα από την έκτη θέση στην κανονική περίοδο, αφού οι Τούρκοι χρειάστηκε να αποκλείσουν την Μονακό με επική νίκη στο Game 5 των πλέι οφ.

Στα πέντε ματς απέναντι στην παρέα του Μάικ Τζέιμς, ο Αμερικανός είχε 11,2 πόντους και 4,4 ριμπάουντ σε 34’ συμμετοχής κατά μέσον όρο προσδίδοντας ποιότητα και σκληράδα.

Μια τέτοια κίνηση από τους Πρωταθλητές Ευρώπης θα συγκέντρωνε αρκετό ενδιαφέρον υπό την έννοια, πως διαθέτουν ήδη τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ντίνο Μήτογλου. Το επικρατέστερο σενάριο σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν η μόνιμη μετακίνηση του Έλληνα καλαθοσφαιριστή στη θέση «5».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News