Απάντησε σε φίλο του Ολυμπιακού ο Τζέιμς: «Αυτό είναι το πρόβλημα με όλους εσάς!» (pic)

Απάντησε σε φίλο του Ολυμπιακού ο Τζέιμς: «Αυτό είναι το πρόβλημα με όλους εσάς!» (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς άνοιξε διάλογο με φίλο του Ολυμπιακού μετά την απόφασή του να ανανεώσει στη Μονακό.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο «X»:

Ο «ερυθρόλευκος» υποστηρικτής ρώτησε τον Τζέιμς: «Ειλικρινά σέβομαι την απόφασή σου να ανανεώσεις στη Μονακό. Πέρα από τα λεφτά, δεν σε νοιάζει το δικό σου legacy στο μπάσκετ;

Η φήμη σου; Δεν έχεις τη φιλοδοξία να κατακτήσεις ένα τρόπαιο της Ευρωλίγκα αντί να είσαι απλά ένας απλός παίκτης για ένα μικρό κλαμπ; Με αγάπη!»

Για να έρθει η απάντηση του άσου της Μονακό: «Γιατί ανέφερες πέρα από τα λεφτά; Το δικό μου legacy θα είναι αυτό που θα είναι. Δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Το πρόβλημα με όλους εσάς είναι πως πιστεύετε πως η ιστορία σου θα καθορίσει το μέλλον σου. Αυτό δεν έχει κανένα συσχετισμό.»

Στη συνέχεια ο ίδιος φίλος του Ολυμπιακού έγραψε: «Αν αυτή είναι η φιλοσοφία σου, Μάικ, σου εύχομαι καλή επιτυχία. Παρόλα αυτά, δε νομίζω ότι θα έχεις αρκετές πιθανότητες να πετύχεις στη Μονακό. Με αγάπη και σεβασμό.»

Ο Τζέιμς αντέδρασε ξανά: «Γιατί δεν έχω αρκετές πιθανότητες; Βρεθήκαμε πρόσφατα στο Final Four, ενώ χάσαμε και δύο Game 5’s. Ακούγεται σαν να χτυπάμε την πόρτα!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News