Διορθώθηκε το θέμα του κλιματισμού στο ΣΕΦ!
Τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε η έλλειψη κλιματιστικού στο ΣΕΦ στο «Game 4» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οδήγησαν στην αποκατάσταση του προβλήματος.
Ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει τον τέταρτο τελικό της Basket League στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως οι συνθήκες ήταν απάνθρωπες και για τις δύο ομάδες, καθώς οι άνθρωποι του γηπέδου δεν είχαν καταφέρει να διορθώσουν το πρόβλημα που υπήρχε.
Συγκεκριμένα ο κλιματισμός του γηπέδου δε δούλευε και σε μια μέρα που είχε πάνω από 40 βαθμούς, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες των παικτών.
Πάντως το συγκεκριμένο πρόβλημα πλέον δεν υφίσταται, καθώς οι άνθρωποι του γηπέδου και με δεδομένο ότι σε λίγες μέρες αναμένεται ν’ αγωνιστεί για το Προολυμπιακό τουρνουά η εθνική σ’ αυτό το γήπεδο, έχουν αποκαταστήσει το πρόβλημα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση Γιούμπανκς»
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Τεττέη η προπόνηση, ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Οριστική εξέλιξη με Ταμπόρδα ενόψει Ολυμπιακού
- «Η εξωπραγματική τιμή για να φύγει ο Ανδρέας Τεττέη -Το μήνυμα Αλαφούζου»
- «Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε για τα συμβόλαια των Σαλάχ-Εντίν και Λιβάι, αν ενεργοποιηθούν οι οψιόν»