Διορθώθηκε το θέμα του κλιματισμού στο ΣΕΦ!

ΕΠΟΣ: Άδειασε το ΣΕΦ λόγω... ποδοσφαίρου!

Τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε η έλλειψη κλιματιστικού στο ΣΕΦ στο «Game 4» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οδήγησαν στην αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει τον τέταρτο τελικό της Basket League στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως οι συνθήκες ήταν απάνθρωπες και για τις δύο ομάδες, καθώς οι άνθρωποι του γηπέδου δεν είχαν καταφέρει να διορθώσουν το πρόβλημα που υπήρχε.

Συγκεκριμένα ο κλιματισμός του γηπέδου δε δούλευε και σε μια μέρα που είχε πάνω από 40 βαθμούς, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες των παικτών.

Πάντως το συγκεκριμένο πρόβλημα πλέον δεν υφίσταται, καθώς οι άνθρωποι του γηπέδου και με δεδομένο ότι σε λίγες μέρες αναμένεται ν’ αγωνιστεί για το Προολυμπιακό τουρνουά η εθνική σ’ αυτό το γήπεδο, έχουν αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News