Πείραγμα Γεωργαντή σε Στάθη για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού: «Θα σου δώσω ντεπόν, εταιρείας Βιανέξ του ομίλου Γιαννακόπουλου» (vid)
Η Μαριάννα Γεωργαντή πίκαρε τον Παναγιώτη Στάθη και του πρόσφερε depon, προκειμένου να ξεχάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε εκτός από την Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδος με τη συγκεκριμένη είδηση να μην κάθεται καθόλου καλά στ’ αυτιά του Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος δέχθηκε ένα ωραίο πείραγμα από τη Μαριάννα Γεωργαντή.
Συγκεκριμένα η πράσινη δημοσιογράφος ανέφερε: «Πονάει τόσο πολύ, που εγώ μπορώ να του δώσω ένα ντεπόν και τίποτα άλλο. Εταιρεία Βιανέξ, του ομίλου Γιαννακόπουλου». Μάλιστα, ο συμπαρουσιαστής του έφερε και νερό.
Για να απαντήσει ο Παναγιώτης Στάθης: «Συνεχίζετε να προκαλείτε. Ήσασταν τουμπεκιασμένοι πολλά χρόνια. Τα έπαιρνες δέκα δέκα τα ντεπόν».
Δείτε το βίντεο:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρελάθηκε με το ΟΑΚΑ ο Οικονομόπουλος, τι είπε σε Γιαννακόπουλο!
- Απάντησε ο Παυλόπουλος σε Οικονόμου για το «τέταρτο αστεράκι ραμμένο»
- Κάουκι: «Ομπράντοβιτς, το μεγάλο όνειρο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: «Κύκλωσε» παίκτη από Ευρωλίγκα - Η πραγματική απόσταση από deal
- Φίλοι της Φενέρ αλλάζουν στάση για Γιαννακόπουλο μετά το Final Four!