Πείραγμα Γεωργαντή σε Στάθη για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού: «Θα σου δώσω ντεπόν, εταιρείας Βιανέξ του ομίλου Γιαννακόπουλου» (vid)

Πείραγμα Γεωργαντή σε Στάθη για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού: «Θα σου δώσω ντεπόν, εταιρείας Βιανέξ του ομίλου Γιαννακόπουλου» (vid)

Η Μαριάννα Γεωργαντή πίκαρε τον Παναγιώτη Στάθη και του πρόσφερε depon, προκειμένου να ξεχάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε εκτός από την Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδος με τη συγκεκριμένη είδηση να μην κάθεται καθόλου καλά στ’ αυτιά του Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος δέχθηκε ένα ωραίο πείραγμα από τη Μαριάννα Γεωργαντή.

Συγκεκριμένα η πράσινη δημοσιογράφος ανέφερε: «Πονάει τόσο πολύ, που εγώ μπορώ να του δώσω ένα ντεπόν και τίποτα άλλο. Εταιρεία Βιανέξ, του ομίλου Γιαννακόπουλου». Μάλιστα, ο συμπαρουσιαστής του έφερε και νερό.

Για να απαντήσει ο Παναγιώτης Στάθης: «Συνεχίζετε να προκαλείτε. Ήσασταν τουμπεκιασμένοι πολλά χρόνια. Τα έπαιρνες δέκα δέκα τα ντεπόν».

Δείτε το βίντεο:



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News