Αποκάλυψη για Χεζόνια: Πότε ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του

Παναθηναϊκός: «Καμία πρόταση σε Χεζόνια λόγω Χουάντσο» (pic)

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε νωρίτερα μέσα στη σεζόν για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια, όμως εδώ και αρκετό καιρό έχει αποσύρει την προσφορά του.

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει απασχολήσει τον Τύπο εδώ και αρκετό καιρό, καθώς έχει συνδεθεί με διάφορες ομάδες της Ευρώπης χωρίς όμως να έχει καταλήξει κάπου στην παρούσα φάση.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κροάτης forward αγωνιζόταν πέρυσι στη Ρεάλ Μαδρίτης με το συμβόλαιό του να τελείωνε φέτος το καλοκαίρι. Συνεπώς έμεινε free agent και έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



Μέσα στις ομάδες που είχαν συνδεθεί για εκείνον ήταν και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλιστα τον είχε προσεγγίσει και έδειχνε ζεστό ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σε μια προσπάθεια να τον αποκτήσει και να τον ντύσει ξανά στα πράσινα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής «Marca» το όποιο ενδιαφέρον είχαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης κι Ελλάδος για τον Κροάτη έσβησε αμέσως μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News