Xεζόνια - Μπαρτσελόνα: «Η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια»
Σε ένα τεράστιο μεταγραφικό σίριαλ έχει καταλήξει η υπόθεση του Μάριο Χεζόνια.
Το θέμα των τελευταίων ωρών είναι η πρόθεση της Μπαρτσελόνα να μην προχωρήσει τελικά τη συμφωνία με τον Χεζόνια, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για τη Ρεάλ, ενώ ούτε η Ρεάλ φαίνεται να ασχολείται πλέον με τον Κροάτη.
Στο θέμα εισχωρεί λίγο πιο βαθιά η Marca αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι επαφές Μπαρτσελόνα – Χεζόνια διατηρούνταν για περισσότερο από πέντε μήνες και η αρχική συμφωνία τους περιλάμβανε συμβόλαιο 4 ετών με 3 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν.
Επιπλέον, το ισπανικό Μέσο αναφέρει πως «η επίλυση της υπόθεσης Χεζόνια θα δοθεί στο δικαστήριο.
Εκεί, ο δικαστής θα αποφασίσει εάν το έγγραφο που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές είναι δεσμευτικό ή όχι.
Αν αποδειχτεί ότι είναι, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να λύσει το θέμα ή να αποζημιώσει τον παίκτη χωρίς να έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο με τη φανέλα της ομάδας.
Αν κριθεί όμως ότι η συμφωνία δεν ευσταθεί, τότε η κάθε πλευρά θα προχωρήσει στο δρόμο της χωρίς διενέξεις».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «ΣΟΚ» στον Παναθηναϊκό με Πάλμερ-Μπράουν!
- Παναθηναϊκός: Η νέα λογική στις μεταγραφές και τα «σχόλια» για Αντίνο-Γιάγκουσιτς
- Παπαθεοδώρου: «Η ανατροπή της δεκαετίας αν ο Μαρινάκης κάνει ομάδα στο μπάσκετ»
- Απίστευτος Ρογκαβόπουλος: Η ατάκα «άσε τον να παίξει» στον Αταμάν για Όσμαν
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κάουα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου