«Ο Παναθηναϊκός ξεκινά ως φαβορί για τη νέα Ευρωλίγκα με τις μεταγραφές που θα κάνει»

«Ο Παναθηναϊκός ξεκινά ως φαβορί για τη νέα Ευρωλίγκα με τις μεταγραφές που θα κάνει»

Ο Τόλης Κοτζιάς σχολίασε την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά (και) την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε σε video-blog:

«Ο Παναθηναϊκός σχεδόν σάρωσε τα πάντα, μια χρονιά τρομερή για τους πράσινους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γύρισε τον διακόπτη, όταν το κάνει αυτή η οικογένεια, ξέρουμε τις περισσότερες φορές τι συμβαίνει.

Το ένα κλειδί είναι ο Αταμάν, Σλούκας-Ναν τεράστιες κινήσεις. Οι μεταγραφές από σπόντα, είδατε, πόσο σημαντικές είναι. Σλούκας, κοιμηθήκαμε με Φενέρ, ξυπνήσαμε με Παναθηναϊκό. Το ουκρανικό γλυκό, Σβι Μίχαλιουκ έμεινε στο NBA και αποκτήθηκε ο Ναν που είδαμε τι έκανε.

Όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι στα καλύτερά του, φτιάχνει γηπεδάρα. Όποιος λέει ότι περιμένει ο Ναν ότι θα παίξει έτσι, είναι ψεύτης ολκής. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τέτοιους παίκτες όσο σπουδαίοι και αν είναι.

Ο Αταμάν σίγουρα πίστευε για τους δύο μεγάλους στόχους ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Στη θεωρία, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει ως φαβορί στην Ευρωλίγκα με τις μεταγραφές που είναι να κάνει.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News