Κοτζιάς: «Η διαιτησία έπαιξε Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, κάτι παραπάνω... Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!» (vid)

Τη δική του άποψη παρέθεσε για τις διαιτησίες στα ντέρμπι του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ ο Τόλης Κοτζιάς.

Κοτζιάς: «Η διαιτησία έπαιξε Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, κάτι παραπάνω... Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:

«Γίνεται ένας χαμός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι παραπάνω από ατσάλινο, πέρασε από το ΣΕΦ. Μεγάλη νίκη με στάμπα Πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 11 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτή η διαφορά ροκανίστηκε από τον Παναθηναϊκό. Ο Γκραντ ήταν ο καλύτερος παίκτης σε οργάνωση άμυνα-επίθεση, ο Ναν ήταν εκείνος που ”σκότωσε” τον Ολυμπιακό.

Ο Ναν ήρθε από σπόντα στον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι ήταν να έρθει ο Μίχαλιουκ. Είναι ένας παικταράς, χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιον παίκτη. Το ματς ήταν στο τέλος ”ρωσική ρουλέτα”, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά, έχασε δύο τρίποντα ο Κάνααν για τον Ολυμπιακό.

Με ”αν” δεν γράφεται ιστορία, ο Παναθηναϊκός ήταν ο τρομερός νικητής. Δε μιλάω για διαιτησία, δε νομίζω ότι ο πολύς κόσμος αντέχει.

Τη Δευτέρα η διαιτησία έπαιξε κάτι παραπάνω τον Παναθηναϊκό, ένα 60-40, στο ΣΕΦ… κάτι παραπάνω από 60-40 τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η πραγματικότητα, σας αρέσει, δεν σας αρέσει.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr