Γιαννακόπουλος: «Αυτά μου έστειλαν Ολυμπιακοί μετά το ΣΕΦ» - Οι δηλώσεις μετά την κλήρωση (vid)

Δηλώσεις μετά την κλήρωση του πέμπτου τελικού έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος: «Αυτά μου έστειλαν Ολυμπιακοί μετά το ΣΕΦ» - Οι δηλώσεις μετά την κλήρωση (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξαναβρεθήκαμε να ακούσαμε με ποιον τρόπο θα γίνει ο ορισμός των διαιτητών. Ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε ό,τι ακούμε από τους ανθρώπους της ΚΕΔ και της ΕΟΚ. Χθες είδε όλη η Ελλάδα, όλοι καταλάβαμε.

Για μένα η μεγαλύτερη νίκη είναι να λαμβάνω μηνύματα από ατελείωτους Ολυμπιακούς ότι δεν την θέλαμε τη χθεσινή νίκη.

Να μπαίνω στα social media και να βλέπω από ανθρώπους γνωστούς του Ολυμπιακού, είτε οργανωμένους της Θύρας 7, είτε από γνωστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού και να λένε ότι δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε ούτε με 100-0 διαιτησία κι ας κοιτάξουμε τα χάλια μας και όχι να τα βάζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο.

Όποιος και να σφυρίξει το παιχνίδι, εγώ έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, στην ομάδα μας και στον υπέροχο κόσμο μας που είμαι βέβαιος πως θα μας στηρίξει και αύριο με τη φωνή του για να αποδείξουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη μετά τη Ρεάλ, τουλάχιστον ακόμα. Το τέλος το ορίζει ο δυνατός. Καλή συνέχεια.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr