Παναθηναϊκός: Ο Ναν έλαμψε στο ΣΕΦ και η σύντροφός του, τον αποθέωσε (vid)

Ο Κέντρικ Ναν ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με την Μπλεν Ναν να τον αποθεώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του Game 5 στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός πήγε με την πλάτη στον τοίχο στο ΣΕΦ, καθώς ήθελε μόνο τη νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου και να μη στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός.

Οι πράσινοι παρά την κόντρα διαιτησία και τις αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο διπλό (88-85), να κάνουν το 2-2 και να μεταφέρουν τη σειρά στο ΟΑΚΑ και σε 5ο game.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της χθεσινής αναμέτρησης ήταν και ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο μετέτρεψε το ματς σε one man show και με την 25αρα που πέτυχε, βοήθησε τα μέγιστα, για να έρθει το διπλό.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, η σύντροφός του, Μπλεν Ναν, ανέβασε ένα βιντεάκι που δείχνει τους πανηγυρισμούς των πράσινων παικτών και γράφει 2-2 έχοντας σβησμένο το 2-0 και «Nunn Show» για τη μαγική εμφάνιση του Αμερικανού guard του Τριφυλλιού.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr