Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 85-88: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 85-88: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ! 

Μετά τον τελικό της Ευρωλίγκα αυτή ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ νίκη του Παναθηναϊκού στη χρονιά. Οι «πράσινοι» άλωσαν το ΣΕΦ για 2η φορά τη φετινή χρονιά και πάνε στο ΟΑΚΑ για να πετύχουν το… ανεπανάληπτο.

Πραγματικά, αν ο Αταμάν μετά από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα από τη 17η θέση, πάρει και το πρωτάθλημα της Basket League από το 2-0 στην πλάτη (με αυτές τις συνθήκες που βλέπει όλη η Ελλάδα), τότε, θα έχει τερματίσει κάθε… πίστα από τον πρώτο του χρόνο!

Η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού «επισφραγίστηκε» στο β’ ημίχρονο, το Τριφύλλι απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και καλύτερη άμυνα από τον Ολυμπιακό και πλέον, έχει επανακτήσει το πάνω χέρι για τον τίτλο.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Ο Παπαπέτρου είχε αξιοσημείωτη συνεισφορά στη δημιουργία (3 ασίστ), στην επίθεση πήρε ένα μακρινό σουτ και ευστόχησε, αντιμετώπισε θέματα στο ημίχρονο στην άμυνα και παρέμεινε στα 13′ συμμετοχής.

Τζέριαν Γκραντ (10/10): Ο Γκραντ ήταν η «ψυχή» του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των αιωνίων. Ο Αμερικανός έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης από το -10 (51-41) και τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο Ναν στη συνέχεια. Στο φινάλε έριξε και μια απίθανη τάπα στον Παπανικολάου.

Κέντρικ Ναν (10/10): GOAT.

Ματίας Λεσόρ (10/10): Ο Λεσόρ πραγματικά είναι «φαινόμενο»! Ακούραστος, συγκαταλέχθηκε ξανά μέσα στους κορυφαίους σε αυτή τη σειρά των τελικών. Ολοκλήρωσε το ματς με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 μπλοκ.

Ντίνος Μήτογλου (7/10): Ο Μήτογλου όπως και στα τελευταία παιχνίδια, έκανε μια ενθαρρυντική εκκίνηση στο ντέρμπι, αλλά δεν διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (2/10): Δεν ανταπεξήλθε στην αποστολή, σημείωσε ένα σοβαρό λάθος και αντικαταστάθηκε.

Δημήτρης Μωραϊτης – Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Κώστας Σλούκας (7/10): Ο αρχηγός τελείωσε διψήφιος το ντέρμπι, έμεινε χαμηλά στη δημιουργία.

Κώστας Αντετοκούνμπο (5/10): Αγωνίστηκε ελάχιστα, πρόλαβε να μαζέψει τρία ριμπάουντ.

Μάριους Γκριγκόνις (6/10): Ο Λιθουανός μπορεί να αποδώσει και καλύτερα. Δεν του μπήκαν τα σουτ και δεν βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι. Δημιούργησε τέσσερις φάσεις.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (9/10): Ο Χουάντσο μπήκε «αεράτος» στο ΣΕΦ και με τον ίδιο τρόπο… έφυγε. Ο Ισπανός έκανε τη διαφορά στην άμυνα στο τελευταίο τέταρτο, σημείωσε 7 πόντους και πήρε 7 ριμπάουντ.

Δείτε παρακάτω:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 85-88: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr