Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αποκλείστηκαν Τσαρούχα και άλλοι τέσσερις διαιτητές

Στα γραφεία της ΚΕΔ/ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των διαιτητών του Game 4 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με πέντε διαιτητές να αποκλείονται εξ αρχής και τους πράσινους να διαφωνούν σε μια επιλογή.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Με Τσαρούχα οι διαιτητές του ντέρμπι

Από την διαδικασία αποκλείστηκαν οι Τσαρούχα, Πιτσιλκας, Αγραφιώτης, Πουρσανίδης, Τσολακος ενώ στην κλήρωση μπήκαν οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης, Θεονάς, Καρπάνος και Κατραχούρας.

Έπειτα από μικρή σύσκεψη των ανθρώπων της ΚΕΔ η τριάδα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτή των Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονά.

Συμφωνία δεν υπήρξε, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε τον Παπαπέτρου, έτσι προέκυψε κλήρωση για τους τρεις διαιτητές.

Από την διαδικασία προέκυψε κλήρωση των δύο πρώτων και στη συνέχεια μπήκαν στην κληρωτίδα οι Θεονάς, Καρπάνος και Κατραχούρας, με τον πρώτο να συμπληρώνει την διαιτητική τριάδα του Game 4 στο ΣΕΦ.

Έτσι η διαιτητική τριάδα του πολύ κρίσιμου αγώνα θα αποτελείται από τους Πέτρο Παπαπέτρου, Στέφανο Μαγκλογιάννη και Γιώργο Θεονά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News