Γιαννακόπουλος: «Θα έρθω στο ΣΕΦ και θα μετράω τα συνθήματα, δεν θα φύγω στο 3ο δεκάλεπτο!» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις μετά την κλήρωση των διαιτητών στο Game 4.

Γιαννακόπουλος: «Θα έρθω στο ΣΕΦ και θα μετράω τα συνθήματα, δεν θα φύγω στο 3ο δεκάλεπτο!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε να δούμε τα κατσαρολικά, πώς τα κάνουν, για να καταλάβουμε πώς βγαίνουν οι κληρώσεις των διαιτητών.

Για να καταλάβουμε πώς η κυρία Τσαρούχα τιμωρεί τον Ναν με τεχνική ποινή και κάνει το ίδιο ο Γκος και δεν παίρνει τεχνική. Θέλουμε να καταλάβουμε τα κριτήρια. Κληρώθηκαν τρεις διαιτητές, θέλω να πιστεύω πως θα σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων σε έναν κρίσιμο αγώνα. Είναι και το κομμάτι της καταγραφής των υβριστικών συνθημάτων.

Αύριο θα καταγραφούν; Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο, τον κανονισμό πρέπει να τον ακολουθούμε όλοι μας. Θα διακόψει ο διαιτητής το παιχνίδι στο 5ο σύνθημα για να εκκενώσει το γήπεδο; Εγώ θα είμαι εκεί και θα τα καταμετράω ένα-ένα, ελπίζω να υπάρχει και εισαγγελέας.

Επίσης, ήρθε η ώρα να μπορέσουμε να φύγουμε και εμείς μία φορά από το ΣΕΦ στο τέλος του αγώνα, γιατί εγώ έχω χρειαστεί δύο φορές να φύγω στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Αυτό δεν θα γίνει αύριο.

Περιμένω και από την πολιτεία, πρωτίστως, αλλά και από τον Ολυμπιακό, να σεβαστεί τους φιλοξενούμενους του. Όπως κάνει ο Παναθηναϊκός”.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News