Μπόγρης: «Γραφικός σαν την Καλντέρα ο Αταμάν - Τα πρότυπά μου είναι άλλα!» (vid)

Μπόγρης: «Γραφικός σαν την Καλντέρα ο Αταμάν - Τα πρότυπά μου είναι άλλα!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε το Game 3 της σειράς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για τον Πάρη: «Μεγάλε Πάρη Δερμάνη, άψογος. Ακούραστος εργάτης, πάντα με το χαμόγελο και την καλή διάθεση. Πολύ δοτικός άνθρωπος. Και εγώ και η οικογένειά μου τον ευγνωμονούμε. Πρόσεχε τους γονείς μου.

Με βοήθησε όταν πήγα φαντάρος. Είχε διατελέσει και χρέη και στην ΑΕΚ. Όλοι μου οι φίλοι είναι φυσιοθεραπευτές, φροντιστές. Μπορεί να μην έχω ένα φίλο μπασκετμπολίστα και να έχω δέκα γυμναστές. Είναι απλοί άνθρωποι και να σου δώσουν ό,τι έχουν.

Ήταν ωραίος ο Πάρης. Είχαμε κάνει διαγωνισμό τριπόντων, μονάκια. Έγινε και μπαμπάς πρόσφατα… Πόσο κρίμα. Μου έλεγε, ψηλέ, πότε θα έρθεις στην Κέρκυρα να κεράσουμε…»

Για το ντέρμπι: «Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν στην ίδια σελίδα, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ μπλαζέ.

Γιατί ο Γουόκαπ έφαγε τόση σκατ…α! Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ειρωνία σε ό,τι έκανε με τα χέρια στον Αταμάν (σ.σ στο Game 2). Το ίδιο και με τον Σλούκα, είναι από τα πιο σπάνια παιδιά που έχω γνωρίσει.»

Για τις δηλώσεις του Αταμάν και του Μπαρτζώκα: «Δεν είπε ψέματα ο Μπαρτζώκας πως ο Αταμάν είναι γραφικός. Σαν την Καλντέρα είναι! Εμένα το πρότυπό μου σαν προπονητές είναι ο Ομπράντοβιτς και ο Γιασισκεβίτσιους.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News