Γιαννακόπουλος: «Η διαιτησία ήταν στο επίπεδο του πρώτου αγώνα» (vid)
Καυστικός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τη διαιτησία του Game 3 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα σε όλους και σε όλα κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό 83-76 και να μειώσει τη σειρά 2-1.
Οι «πράσινοι» επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν μια πολύ σπουδαία νίκη που τους κρατάει «ζωντανούς» στο… κυνήγι της κούπας.
Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να έχει την ευκαιρία να κάνει το 3-1 και τους «πράσινους» να θέλουν την ισοφάριση και να φέρουν τη σειρά και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ξεκάθαρος για την -ακόμη μια φορά- αισχρή διαιτησία κατά του Παναθηναϊκού.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)
