Το κράτος πληρώνει για το νέο κλιματισμό στο ΣΕΦ μετά τους τελικούς!

Η αποπνικτική κατάσταση που επικρατούσε από τη ζέστη στο Game 2 θα αποτελέσει ένα… κακό παρελθόν μετά τη λήξη των τελικών καθώς μπαίνουν άμεσα συνεργεία για νέες μονάδες κλιματιστικών και πολλές ακόμη αλλαγές.

Το κράτος πληρώνει για το νέο κλιματισμό στο ΣΕΦ μετά τους τελικούς!

Τα έξοδα θα τα αναλάβει το κράτος που θα αφήσει το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό «κουτί» για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, βάση του προγραμματισμού με το που θα τελειώσουν οι τελικοί της Basket League θα ξεκινήσουν οι εργασίες στη στέγη του Φαληρικού γηπέδου, ενώ θα γίνουν και εργασίες για την δημιουργία και ανακαίνιση αποδυτηρίων.

Παράλληλα θα υπάρξουν αλλαγές γύρω απ’ το παρκέ και περιμετρικά του γηπέδου, ενώ θα γίνει τοποθέτηση νέων φωτεινών πινάκων και εκσυγχρονισμός τεχνολογικής υποδομής σε φωτισμό, χρονόμετρα και 24άρια.

Οι εργασίες που θα γίνουν με κρατικό χρήμα θα αφορούν και την εγκατάσταση νέων μονάδων κλιματισμού στο Φαληρικό γήπεδο, αφού οι παλιές είναι εγκατεστημένες στο ΣΕΦ από το 1987!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr