«Θετικός για Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς - Μπαρτσελόνα για Ντόρσεϊ»

«Θετικός για Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς - Μπαρτσελόνα για Ντόρσεϊ»

Τελευταίο δημοσίευμα από την Ισπανία φέρνει τον Αμερικανό άσο και πρώτο σκόρερ της Euroleague κοντά στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Relevo αναφέρει πως υπήρξαν «διαφορές κατά τη διαπραγμάτευση της ανανέωσής του Τζέιμς με τη Μονακό, φέρνοντάς τον πιο μακριά από την ομάδα… και πιο κοντά στην Ελλάδα».

Και προσθέτει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού πως ο ίδιος ο παίκτης βλέπει θετικά μια τέτοια προοπτική, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να ποντάρουν πολλά πάνω του.

Επιπρόσθετα, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, όμως καθώς εμπλέκεται η Μπασκόνια, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη στην Ισπανία, δεν έχει προχωρήσει κάτι σχετικό.

Όσο για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, αναφέρει το δημοσίευμα πως αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς, τότε θα «χαλάσει» η πιθανή μεταγραφή του πρώτου. Εκεί , μπαίνει η Μπαρτσελόνα που ενδιαφέρεται για τον μέχρι πρότινος άσο της Φενέρ και παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News