Πρόεδρος Παρτίζαν: «Λάθος που δεν κρατήσαμε τον Λεσόρ, ο Παναθηναϊκός του έδωσε τα τριπλάσια»

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Λάθος που δεν κρατήσαμε τον Λεσόρ, ο Παναθηναϊκός του έδωσε τα τριπλάσια»

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν σε δηλώσεις του χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την απώλεια του Ματίας Λεσόρ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός του έδωσε τα τριπλάσια χρήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Telcast»

«Ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι πρωταθλητές Ευρωλίγκα και ο Ντάντε Έξουμ παίζει τελικούς στο ΝΒΑ. Μπορώ να αναφέρω πέντε παίκτες που φέτος παίρνουν πέντε φορές πάνω τα χρήματα, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημά μας δουλεύει καλά.

Επίσης, είναι γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Λεσόρ, γιατί ο Παναθηναϊκός του έδωσε τα τριπλάσια χρήματα από εμάς. Η στρατηγική μας ήταν να φέρουμε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Ενδεχομένως να ήταν λάθος απόφαση»

Και συνέχισε:

«Ο Ραζνάτοβιτς είναι από τους καλύτερους μάνατζερ του κόσμου και τον σέβονται όλοι απόλυτα. Αλλά, αυτό που έκανε στην Παρτίζαν με την υπόθεση του Γιαμ Μαντάρ δεν ήταν δίκαιο. Η Παρτίζαν είχε πληρώσει όλα τα χρήματα στον Μαντάρ, αλλά έγινε ένα λάθος από απροσεξία στην ομάδα. Αυτό εκμεταλλεύτηκε άσχημα ο Ραζνάτοβιτς.

Δεν τον μισώ ως άνθρωπο, αλλά έχω αρχές στη ζωή μου. Σέβομαι τη δουλειά του και ότι ξέρει να την κάνει καλά, χωρίς να λέω ότι η σχέση θα μείνει έτσι για πάντα. Ωστόσο, εάν ένας παίκτης που εκπροσωπεί θέλει να έρθει στην Παρτίζαν, τότε να αλλάξει πρώτα μάνατζερ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News