Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics)

Γιαννακόπουλος: Η ανάρτηση για τον Πάρη Δερμάνη (pic)

Τη βαθιά τους θλίψη για τον «χαμό» του Πάρη Δερμάνη εξέφρασαν πρώην και νυν παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης.

Την θλίψη του για τον «χαμό» του Πάρη Δερμάνη εξέφρασε και ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ανάμεσά τους και ο Κέντρικ Ναν, ο Ματίας Λεσόρ, ο Λούκα Βιλντόζα, ο Δημήτρης Κοντός, ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Μάριο Χεζόνια, ο Γιώργος Βόβορας και ο Δημήτρης Πασπαλάς, o Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο Ίαν Βουγιούκας, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Μάικ Τζέιμς και άλλοι.

Ακόμα, ένα άκρως συγκινητικό ποστ έκανε και ο Μάριο Χεζόνια.

Δείτε παρακάτω:

Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics)Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics) Νυν και πρώην μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας εξέφρασαν την θλίψη τους για τον Πάρη Δερμάνη (pics)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News