ΕΟΚ: «Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, συλλυπητήρια στην οικογένειά του»

Γιαννακόπουλος: Η ανάρτηση για τον Πάρη Δερμάνη (pic)

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον «χαμό» του Πάρη Δερμάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την απώλεια ακόμα ενός ανθρώπου που πρόσφερε με την εργατικότητα και τη συνέπειά του στο μπάσκετ θρηνεί ο χώρος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, καθώς, απεβίωσε ο φροντιστής της ομάδας του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης, ο οποίος νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου, μετά από επεισόδιο που είχε υποστεί στο Βελιγράδι, ενώ στη συνέχεια είχε μεταφερθεί στην Αθήνα.

Ο εκλιπών, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί και στην ΑΕΚ, ήταν ο άνθρωπος που επί 17 χρόνια φρόντιζε τους αθλητές του Παναθηναϊκού και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στις τάξεις της ομάδας, αλλά σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Λιόλιος, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News