Γιαννακόπουλος: Γιουλ, Μίσιτς και Σλούκας - Σπόντα πριν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (pics)
«Καρφί» έριξε στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγες ώρες πριν το Game 2 του ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είναι έξαλλος με τη διαιτησία στο πρώτο ντέρμπι των αιωνίων στη σειρά των τελικών της Basket League, αλλά και με την κίνηση του Ολυμπιακού να καταγγείλει την ομάδα, τον Αταμάν και τον Κοντό.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Μερικές ώρες πριν το τζάμπολ στο ΣΕΦ ο «DPG» μοίρασε… πόνο στο Instagram με ένα κολλάζ φωτογραφιών Μίσιτς, Γιουλ και Σλούκα: «Για κάθε πίτσι πίτσι, για κάθε Παπα, για κάθε Τσαρούχι και για κάθε κορόμηλο θα υπάρχει πάντα Θεία Δίκη», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στο 2ο παιχνίδι του ΣΕΦ σφυρίζει η Βάσω Τσαρούχα, για την οποία η πράσινη ΚΑΕ είχε ζητήσει να μη σφυρίξει καθόλου στους τελικούς του πρωταθλήματος, ωστόσο, το συγκεκριμένο αίτημα δεν έγινε αποδεκτό!
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»
