Γιαννακόπουλος: Βόμβες για τη διαιτησία πριν το Game 2 στο ΣΕΦ (pic)

Γιαννακόπουλος: Βόμβες για τη διαιτησία πριν το Game 2 στο ΣΕΦ (pic)

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Την αδικία στο πετσί τους ένιωσαν παίκτες και προπονητικό σταφ το βράδυ της Τετάρτης (5/6) στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό με τον Εργκίν Αταμάν να φτάνει στο σημείο να ζητά από τον Δημήτρη Κοντό να απευθυνθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το συγκεκριμένο ζήτημα με τους διαιτητές.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού καλείται να δράσει όπως ακριβώς έγινε και στο Game 1 με τη Μακάμπι στην Ευρωλίγκα, διότι ο Ολυμπιακός απέκτησε με αμφιλεγόμενο τρόπο το πλεονέκτημα έδρας και έχει φέρει την κατάσταση στα μέτρα του, αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League.

Σε στόρι στο Instagram ο «DPG» έριξε νέα βόμβα σχετικά με τον Ηλία Κορομηλά «Μέχρι και η Ευρωλίγκα τον έκοψε, αλλά η ΕΟΚ τον έχει σύμβουλο (αρχικουμανταδόρο) στην ΚΕΔ!».

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος: Βόμβες για τη διαιτησία πριν το Game 2 στο ΣΕΦ (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News