Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (07/06)

«Έφαγαν» ένα αστέρι από τον Παναθηναϊκό στα εισιτήρια του ΣΕΦ! (pic)

Οι τελικοί τώρα αρχίζουν για τον Παναθηναϊκό που καλείται να απαντήσει με νίκη στο Game 2 του ΣΕΦ!

Τελικοί πράξη δεύτερη, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στο ΣΕΦ για το «break» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ρόλοι στη σειρά των τελικών της Basket League άλλαξαν, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν στον πρώτο τελικό τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ (84-89), άνοιξαν το σκορ και πήραν το πάνω χέρι στην κούρσα του τίτλου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πλήρωσαν το γεγονός πως πνευματικά βρίσκονταν ακόμα στο πανηγυρικό κλίμα από την κατάκτηση της Euroleague στο Βερολίνο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της μονομαχίας με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε κανένα σημείο του πρώτου τελικού δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό της, πληρώνοντας την ολιγωρία στα ριμπάουντ, καθώς επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πάρει 21 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες και δεν πήρε αξιόπιστες λύσεις ούτε από βασικά όπλα όπως ο Κέντρικ Ναν που είχε μεν 21 πόντους, αλλά με 8/20 σουτ και 4 λάθη, αλλά και από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, οι οποίοι αντίστοιχα είχαν μεγάλη συνεισφορά στο Final-4.

Ο δεύτερος τελικός, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (07/06)

Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την άμυνα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε δεχθήκαμε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Η ένταση μας δεν ήταν έτσι όπως θα έπρεπε φάγαμε πολλούς πόντους μέσα στην ρακέτα μας. Ο Ολυμπιακός πήρε αυτοπεποίθηση έλεγξε το παιχνίδι για μεγάλο διάστημα. Δεν παίξαμε το παιχνίδι που έχουμε συνηθίσει στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια μας και για αυτό χάσαμε».

Για την αποβολή του Αταμάν: «Μέσα στο παιχνίδι μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, υπάρχουν κάποιες φάσεις που θεωρήσαμε από τον πάγκο πως ήταν υπέρ μας. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα μέσα στο ΣΕΦ».

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ: «Νομίζω πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα μας, να είμαστε πιο σκληροί και πιο δυναμικοί στις επαφές, να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να παίξει το παιχνίδι που του αρέσει να κάνει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News