Παναθηναϊκός: Με Χουάντσο στην προεπιλογή για το Προολυμπιακό

Συγκλονιστική αποκάλυψη Ερνανγκόμεθ για την υγεία του: «Ήταν σαν να έπαιζα με 7 κιλά παραπάνω»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λορένζο Μπράουν βρίσκονται στην προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε γνωστές τις πρώτες επιλογές του για το Προολυμπιακό τουρνουά, με τον έμπειρο τεχνικό να καλεί 22 παίκτες.

Ανάμεσα στις επιλογές του βρίσκονται και οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού αλλά και ο Λορέζο Μπράουν της Μακάμπι.

Αναλυτικά η προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας:

Αλμπέρτο Αμπάλντε, Άλεξ Αμπρίνες, Σάντι Αλντάμα, Ντάριο Μπριθουέλα, Λορέντζο Μπράουν, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρτζι Γκαρσία, Ουσμάν Γκαρούμπα, Φραν Γκέρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Μπίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάμπι Λόπεζ-Αροστέγκι, Χουάν Νούνιεθ, Ζοέλ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Τζοζέπ Πουέρτο, Μίγκελ Σάλβο, Γιανκούμπα Σίμα, Έντγκαρντ Βισέντο, Σάντι Γιούστα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News