Παναθηναϊκός: «Έδειξε» το μέλλον του ο Μίσιτς!

Ο Βασίλιε Μίσιτς με δηλώσεις που πραγματοποίησε ουσιαστικά έδειξε και το μέλλον του, καθώς αξίζει να θυμίσουμε πόσο πολύ έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μεγάλη πρόταση στον Μίσιτς»

Ο Βασίλιε Μίσιτς είναι ένα όνομα, το οποίο έχει παίξει για τον Παναθηναϊκό σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και μάλιστα οι φήμες φούντωσαν ειδικότερα μετά την επίσκεψη του ίδιου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Είναι γνωστό πως ο Σέρβος guard εκτός από εξαιρετικός παίκτης, διαθέτει και πολύ καλές σχέσεις με τον Εργκίν Αταμάν, όμως αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στους Χόρνετς και έχει συμβόλαιο για, τουλάχιστον, έναν χρόνο ακόμη.

Μπορεί ο Μίσιτς να συνδέθηκε με τους πράσινους και σίγουρα και οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα έβλεπαν με πολύ θετικό μάτι μια τέτοια περίπτωση, όμως τα εμπόδια στην προκειμένη περίπτωση είναι πολλά, ενώ και από την άλλη πλευρά ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του φαίνεται να ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για το μέλλον.

Ουσιαστικά ο Σέρβος άσος με όσα δήλωσε, φαίνεται πως στόχος του είναι να παραμείνει στο NBA, να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να προσαρμοστεί όσο γίνεται πιο πολύ στα δεδομένα της Λίγκας, ώστε να εδραιωθεί εκεί και να δίνει πράγματα στην ομάδα που αγωνίζεται.

Με απλά λόγια ούτε ο 30χρονος guard σχεδιάζει, στην παρούσα φάση, να επιστρέψει στην Ευρώπη και ν’ αφήσει ένα όνειρο ζωής τόσο εύκολα χωρίς να κάνει τα πάντα, για να πετύχει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν παίκτη-νικητή που παλεύει στα πάντα μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τι χρειάζεται να βελτιώσω; Δεν μπαίνω σε συζήτηση για τα ποσοστά (σ.σ. 29% στο τρίποντο). Σίγουρα πάντως θα πρέπει να προσέξω τα “spot up” τρίποντα, να γίνω πιο αποτελεσματικός σε αυτό, αλλά και την άμυνα. Κάθε λευκός παίκτης πρέπει να το κάνει αυτό, επειδή μας στοχεύουν στην άμυνα.

Αυτό που θέλω είναι να είμαι ο εαυτός μου στα καλύτερα. Αν αυτό αρκεί, τότε οκ. Σίγουρα δεν είμαι ο χειρότερος παίκτης.

Μερικοί παίκτες είναι αποκλειστικά σκόρερ, αλλά εμένα μου αρέσει να κάνω μίξη πραγμάτων. Συνειδητοποίησα στο ΝΒΑ ότι κανείς δεν θέλει να πασάρει την μπάλα. Ένιωσα ότι πρέπει να προσαρμόσω το παιχνίδι μου, επειδή νομίζω ότι είναι απαραίτητο να πασάρω.

Το βλέπεις στον Νίκολα Γιόκιτς και στον Λούκα Ντόντσιτς. Είναι μοναδικοί στο είδος τους. Η ικανότητα τους να πασάρουν είναι το στοιχείο που τους κάνει ξεχωριστούς.

Στο τέλος, τέλος, δεν μπορείς να νικήσεις μόνο σου. Έτσι προσέγγισα το παιχνίδι στην Ευρώπη και προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να παίξω ανάλογα και στο ΝΒΑ!».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News