Παναθηναϊκός: Το τρίποντο «φάντασμα» του Σέρχι με 25 άτομα μέσα στο γήπεδο (vid)

Παναθηναϊκός: Το τρίποντο «φάντασμα» του Σέρχι με 25 άτομα μέσα στο γήπεδο (vid)

Στην πλατφόρμα του Tik-Tok δημοσιεύτηκε βίντεο με το τρίποντο «φάντασμα» του Σέρχι Ροντρίγκες από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Άπαντες έψαχναν ένα πλάνο που να δείχνει το τρίποντο του Σέρχι Ροντρίγκες στο φινάλε του τελικού Ρεάλ – Παναθηναϊκός.

Τα περισσότερα ειδησεογραφικά σάιτς πέρασαν το σκορ του τελικού στο 77-95 υπέρ των «πρασίνων», ωστόσο, ο παίκτης της Ρεάλ σκόραρε ένα τρίποντο «φάντασμα» στην εκπνοή του 40λεπτου.

Ο Ισπανός γκαρντ της «Βασίλισσας» σούταρε για τρεις στο φινάλε του τελικού της Ευρωλίγκα και ενώ είχαν μπει στο γήπεδο περίπου στα 25 άτομα για να πανηγυρίσουν το 7ο ευρωπαϊκό του Τριφυλλιού.

Χρήστης του Tik-Tok ανέβασε το στιγμιότυπο με την εξής λεζάντα «Όταν εσύ πανηγυρίζεις το ευρωπαϊκό, ο άλλος πάει και βάζει καλάθι.».

Δείτε παρακάτω:

@xarisgkogkas Όταν εσύ πανηγυρίζεις το ευρωπαϊκό, ο άλλος πάει και βάζει καλάθι 🤣🤣🤣 #paobcgr☘️ #uberarena #roadtoberlin #champions #euroleaguefinal ♬ Originalton – Theodoros Demertzis

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News