Λυκογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχει το μομέντουμ, κομβική η απουσία του Φαλ» (vid)

Λυκογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχει το μομέντουμ, κομβική η απουσία του Φαλ» (vid)

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε στην εκπομπή “Ο Κόσμος των Σπορ” της ΕΡΤ και σχολίασε τους τελικούς της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Το ζευγάρι ήταν αναμενόμενο. Οι καταστάσεις έχουν διαφοροποιηθεί λόγω της επιτυχίας του Παναθηναϊκού. Περιμένω μια ανταγωνιστική σειρά.

Υπάρχει μια ομάδα με το μομέντουμ και μια με ισχυρό κίνητρο να κατακτήσει και τον 3ο τίτλο στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο το πώς θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα η απουσία του Φαλ είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, ο συγκεκριμένος παίκτης είχε έναν κομβικό ρόλο και στη δημιουργία.

Αναγκαστικά θα δούμε παίκτες να μετατοπίζονται μια θέση με Πετρούσεφ στο ”5′ και Παπανικολάου περισσότερο στο ”4”.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη. Ξαναλέω αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαιτερότητες. Σίγουρα η έδρα παίζει ρόλο, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εκτός έδρας.

Φέτος είδαμε και τις δύο ομάδες να κερδίζουν στην έδρα του αντιπάλου, δε νομίζω να κριθεί εκεί το τελικό αποτέλεσμα.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News