ΝτεΣόουζα: «Είναι εκνευριστικό να μη με αφήνουν οι διαιτητές να κάνω τη δουλειά μου»

ΝτεΣόουζα: «Είναι εκνευριστικό να μη με αφήνουν οι διαιτητές να κάνω τη δουλειά μου»

Ο Σίλβιο ΝτεΣόουζα έκανε τα παράπονα του για τη διαιτησία στην χθεσινή αναμέτρηση, αλλά την ίδια στιγμή αναγνώρισε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.

Αιχμές κατά των διαιτητών άφησε ο Σίλβιο ΝτεΣόουζα μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τον Παναθηναϊκό.

«Είναι εκνευριστικό να προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και οι διαιτητές να μη με αφήνουν…», δήλωσε ο Ανγκολέζος σέντερ, που είχε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη συνέχεια ο σέντερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης είπε: «Ήθελα να προσφέρω περισσότερα για να βοηθήσω την ομάδα μου να διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος σε τρίτο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ό,τι έκανα, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν αρκετό για να φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούσαμε.

Πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα, να μάθουμε από αυτήν και να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που αποκτήσαμε για την επόμενη σεζόν. Παίξαμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα. Δώσαμε ό,τι είχαμε για να κερδίσουμε. Θέλαμε και πετύχαμε να αγωνιστούμε σύμφωνα με την “ταυτότητα” του Αρη, χάσαμε από έναν εξαιρετικό αντίπαλο» και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης με το Περιστέρι.

«Θέλουμε την τρίτη θέση. Θα παλέψουμε δυνατά για τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε απέναντι στο Περιστέρι. Χρειάζεται να παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο με ενέργεια, μαχητικό πνεύμα, στοιχεία που μας χαρακτήρισαν στις περισσότερες φετινές υποχρεώσεις μας, για να κερδίσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Εστιάζοντας στη σεζόν του με τον Άρη ανέφερε:

«Ηταν, γενικά, μια καλή χρονιά. Είχαμε τα καλά και τα άσχημά μας, σε επίπεδο αποτελεσμάτων. Είναι σημαντικό στη διάρκεια μιας περιόδου να βλέπεις την εξέλιξη, την αγωνιστική ωρίμανσή σου. Αυτό που θα μείνει εντονότερα στη σκέψη μου από τη σεζόν είναι οι φίλαθλοι του Αρη. Η «αγκαλιά» τους, ο δυναμικός τρόπος με τον οποίο στάθηκαν στο πλευρό μας.

Ο κόουτς, ακόμη, οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι μου συμπεριφέρθηκαν υπέροχα, το φαγητό, είναι όμορφες αναμνήσεις που θα κρατήσω, συνολικά, από την πρώτη χρονιά μου στην Ελλάδα».

Τέλος, σε ερώτηση για το αγωνιστικό μέλλον του (το περασμένο καλοκαίρι δεσμεύτηκε με μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο με τον Άρη), απάντησε:

«Δε σκέφτομαι, ακόμη, τη νέα σεζόν. Δεν έχει τελειώσει η δουλειά μου για τη φετινή χρονιά. Αυτήν τη στιγμή, θέλω να παραμείνω αφοσιωμένος στην υποχρέωση που έχω με την ομάδα μου. Θα σκεφτώ το μέλλον όταν θα προκύψει η επόμενη αγωνιστική προοπτική».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News