Αδιανόητο, αλλά Παναθηναϊκό: Η αναμονή για ένα εισιτήριο με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ούτε το μεγαλύτερο στάδιο στον κόσμο δε θα τον χωράει!

Απίστευτα σκηνικά ζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά κι ολόκληρος ο οργανισμός τη φετινή χρονιά με φόντο ένα μαγικό χαρτάκι για το γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη (5/6, 21:15) ν’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Stoiximan Basket League έχοντας φυσικά ως στόχο να κάνει το 1-0 στη σειρά.

Από εκεί και πέρα τα εισιτήρια της αναμέτρησης τέθηκαν σε κυκλοφορία πριν από λίγη ώρα, ωστόσο αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο για μία ακόμα φορά στις τάξεις του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα από τα πρώτα κιόλας λεπτά η αναμονή είναι τεράστια και ο κόσμος θα χρειαστεί να κάνει υπομονή αλλά και να ‘χει και τύχη προκειμένου να προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι που θα του επιτρέψει την είσοδό του στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τους φετινούς τελικούς.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Αδιανόητο, αλλά Παναθηναϊκό: Η αναμονή για ένα εισιτήριο με τον Ολυμπιακό

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News