Άρης - Παναθηναϊκός 65-80: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Άρης - Παναθηναϊκός 65-80: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εκτός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά του απέναντι στον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» και με 2/2 νίκες προκρίθηκε στους τελικούς της Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης «εξουδετερώθηκε» μόνος στο α’ ημίχρονο από τα φάουλ… ρεκόρ που κατέγραψε στη στατιστική του και το Τριφύλλι στο β’ μέρος είχε όλη την άνεση στην επίθεση για να επιβληθεί.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (7/10): Θετική εμφάνιση από τον Πολωνό για μια ακόμη φορά απέναντι στον Άρη. Φαίνεται πως βρήκε την «αγαπημένη» του ομάδα!

Τζέριαν Γκραντ (9/10): Σημαντική συνεισφορά από τον Αμερικανό στο παιχνίδι του Τριφυλλιού σε άμυνα-επίθεση με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Κέντρικ Ναν (7,5/10): Οι παίκτες του Άρη επεδίωξαν να παίξουν με το μυαλό του σταρ του Παναθηναϊκού (3/13 σουτ). Παρόλα αυτά, εκείνος ήταν «παρών» στην άμυνα, ενώ δημιούργησε και 5 φάσεις.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): «Διψήφιος» ο Λιθουανός (11 πόντοι), ο οποίος στο ημίχρονο είχε και ένα ξέσπασμα προς τους διαιτητές.

Ντίνος Μήτογλου (7,5/10): Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ των «πρασίνων» (8), αλλά στην επίθεση βρέθηκε σε ρηχά νερά (6 πόντοι).

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (6/10): Μια επιπολαιότητα στο ξεκίνημα του αγώνα προκάλεσε την οργή του προπονητή του. Η στατιστική κατέγραψε 3 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 10′.

Δημήτρης Μωραϊτης (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Κώστας Σλούκας (6/10): Ξεκάθαρα γίνεται διαχείριση στον Σλούκα ενόψει των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ιωάννης Παπαπέτρου (6/10): Δεν έπιασε καλή απόδοση στο παιχνίδι ο Παπαπέτρου. Φυσικά οι συνθήκες ήταν δύσκολες για τους Πρωταθλητές Ευρώπης με τις συνεχόμενες διακοπές στο παιχνίδι (λόγω φάουλ).

Ματίας Λεσόρ (9/10): Ο Γάλλος σέντερ ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού στο 2ο ημιτελικό με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (8/10): Ο Ισπανός έκανε την… αρχή στα τρίποντα και αποτέλεσε βασικός παράγοντας για τον Παναθηναϊκό για το άνοιγμα της διαφοράς σε ένα κλειστό παιχνίδι στο πρώτο μέρος.

Δείτε παρακάτω:

Άρης - Παναθηναϊκός 65-80: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News