Μιλουτίνοφ: «Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό, το άξιζε στο Βερολίνο!» (vid)

Μιλουτίνοφ: «Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό, το άξιζε στο Βερολίνο!» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στάθηκε στο ύψος του και συνεχάρη τον Παναθηναϊκό AKTOR για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Ο ψηλός του Ολυμπιακού έκανε το… αυτονόητο κι αυτό που ήταν επιβεβλημένο να ειπωθεί από κάθε άνθρωπο μέσα στο μπάσκετ.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με το Περιστέρι ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο Final Four και έστειλε συγχαρητήρια.

Αυτό αποδεικνύει πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ του παίκτη και του Τριφυλλιού. Οι φίλοι του «Επτάστερου», να σημειωθεί, πως τον είχαν χειροκροτήσει στο ΟΑΚΑ, όπου φέτος υπέστη σοβαρή ζημιά σε ντέρμπι αιωνίων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν απογοήτευση για τον Ολυμπιακό” αναρωτήθηκε αρχικά σε ερώτηση του δημοσιογράφου που χρησιμοποίησε την εν λόγω λέξη (σ.σ απογοήτευση) διότι δεν προκρίθηκαν οι “ερυθρόλευκοι” στον τελικό.

Η διαφορά ήταν ότι δεν πήγαμε στον τελικό ή επειδή ο Παναθηναϊκός πήρε τον τίτλο; Το να είσαι σε ένα Final Four είναι μεγάλη επιτυχία, τόσες και τόσες μεγάλες ομάδες δεν τα κατάφεραν. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final Four και άξιζε να κερδίσει. Μιλώ ειλικρινά και ξεκάθαρα.

Είναι ντροπή να σκέφτονται οι άνθρωποι ότι αποτελεί απογοήτευση γιατί το να βρίσκεσαι σε ένα Final Four δεν είναι ποτέ απογοήτευση. Πόσες ομάδες έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς; Κάποιους παίκτες υψηλής ποιότητας. Το να είσαι και μόνο εκεί είναι μία τεράστια επιτυχία για τις ομάδες.

Είναι δύο παιχνίδια, μπορούν να γίνουν όλα. Δεν παίξαμε καλά με τη Ρεάλ και εκείνοι τα έβαλαν όλα. Δυστυχώς δεν είχαμε την υπομονή να επιστρέψουμε στον αγώνα αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Θα δουλέψουμε σκληρά του χρόνου, θα πείσουμε τους εαυτούς μας για να είμαστε καλύτεροι και να τα καταφέρουμε.

Δεν είναι όμως απογοήτευση. Αν δεν παίρναμε την πρόκριση για το Βερολίνο ίσως αυτό να θεωρούταν απογοήτευση γιατί θα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν εκεί. Ήμασταν εκεί και παλέψαμε. Παλέψαμε όταν βρεθήκαμε να χάνουμε από τη Μπαρτσελόνα με 1-2, όταν δεν μας πίστευαν.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News