Αντσελότι για 7ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού: «Υπέφερα πολύ...»

Αντσελότι για 7ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού: «Υπέφερα πολύ...»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στο El Chriringuito και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αθλητικό εγωισμό, δήλωσε οπαδός της Ρεάλ, ενώ αποκάλυψε ότι… υπέφερε πρόσφατα, αναφερόμενος στο 7ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού.

Η αποχώρηση του Τσάβι: “Είναι μέρος της δουλειάς ενός προπονητή. Νομίζω ότι ο Τσάβι έχει ενοχληθεί λίγο αυτό που συνέβη, γιατί νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που απολύεται, αλλά με τον καιρό πιστεύω ότι θα καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς του.

Όταν δεν υπάρχει καλή σχέση μεταξύ συλλόγου και προπονητή, το καλύτερο είναι να τραβήξεις χωριστούς δρόμους. Μου έχει συμβεί πολλές φορές, στη Νάπολι, στην Μπάγερν , στην Τσέλσι.

Είναι καλύτερο να χωρίσουμε και νομίζω ότι είναι καλό για τον Τσάβι και μπορεί να είναι καλό και για την Μπαρτσελόνα”.

Η σημασία του εγωισμού: “Ο εγωισμός είναι μια πολύ σημαντική πτυχή του προτύπου. Ο εγωισμός δεν είναι κακός. Είχαμε παίκτες που σκόραραν.

Πρέπει να διακρίνεις τον εγωισμό και την προσωπικότητα, γιατί ένα μεγάλο εγώ έχει και μεγάλη προσωπικότητα. Ο Σέρχιο Ράμος για παράδειγμα.

Δεν είχα ποτέ παίκτη με αυτή την προσωπικότητα, αυτόν τον χαρακτήρα και τόσο μεγάλες μπάλες όπως ο Ράμος.

Ήταν θέαμα όσον αφορά την προσωπικότητα. Ένας παίκτης με λίγο εγωισμό και πολλή προσωπικότητα ήταν ο Πέπε, για παράδειγμα.

Με πολύ εγωισμό και προσωπικότητα, ο Κριστιάνο. Το “εγώ” δεν είναι κακό, αλλά το μικρό “εγώ” είναι πολύ καλό. Το “εγώ” συνδυάζεται με την προσωπικότητα”.

Για τη Ρεάλ: “Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Μου αρέσει πολύ ο τόπος όπου εργάζομαι, αγαπώ τη Μαδρίτη και το Μιλάνο. Έχω παίξει και προπονήσει πολλούς συλλόγους, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, ναι”.

Και κατέληξε: “Πρόσφατα, για παράδειγμα, υπέφερα πολύ βλέποντας μπάσκετ”, δήλωσε αναφερόμενος στην έκβαση του τελικού της EuroLeague ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News