Αταμάν: «Δεν θυμάμαι να έχει γίνει ξανά αυτό που πέτυχε ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το 1-0 - Ατάκες για παίκτες και οπαδούς!

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά κι αυτό είναι σημαντικό μετά από αυτές τις πολύ συναισθηματικές μέρες που περάσαμε, να ξεκινάς στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών με συγκέντρωση και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Ο Άρης παίζει πολύ επιθετικά και κάναμε κάποια λάθη, δώσαμε επιθετικά ριμπάουντ. Δεν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε εύκολα το παιχνίδι, αλλά το ελέγξαμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Πήραμε τη νίκη και είναι σημαντικό γιατί από αυτές τις μέρες ήταν ένα επικίνδυνο ματς για εμάς. Τώρα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να κερδίσουμε για να περάσουμε στους τελικούς».

Για το αν περίμενε αυτή την επιτυχία: «Την πρώτη φορά που ο Αποστόλης Λιόγκας με καλωσόρισε στο παρκέ είχα ένα περίεργο συναίσθημα του να προπονώ μια ομάδα με 6 αστέρια. Ήταν ένα κίνητρο για μένα να κερδίσω την Euroleague. Κάναμε το καλύτερο για να πάμε στα πλέι οφ, για να πάμε στο Final Four. Και για να είμαι ειλικρινής στην αρχή τις πρώτες μέρες όλοι μου ζητούσαν να τους φέρω το 7ο αστέρι. Δεν είχα ακόμα καταλάβει τι ακριβώς μου έλεγαν. Μετά όταν ήρθα κατάλαβα ότι λένε για τα αστέρια και ότι ήθελαν το 7ο. Και είπα ότι πάμε βήμα-βήμα. Είναι σπουδαίο που πήραμε τον τίτλο και φέραμε στο ΟΑΚΑ το 7ο αστέρι».

 

Για το πόσο δύσκολο ήταν να συγκεντρωθούν οι παίκτες στο ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να συγκεντρωθούμε, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι και ήταν και για μένα έκπληξη. Είχαμε την μαχητικότητα. Δεν θυμάμαι ποτέ στην ιστορία μια ομάδα ούτε στην Euroleague, ούτε στο ΝΒΑ να τελειώνει στην 17η θέση τη μία σεζόν και την επόμενη να παίρνει τον τίτλο. Ίσως κάτι μου διαφεύγει. Είναι κάτι μαγικό και ιστορικό για τον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News