Αποκάλυψη Ιτούδη: Γιατί ο Σλούκας επέλεξε Παναθηναϊκό και όχι Φενέρ (vid)

Ιτούδης: «Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός - Δεν είναι μόνο τα στατιστικά σημαντικά...»

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα και την εμπλοκή της Φενέρ στην υπόθεση.

Αναλυτικά όσα είπε o άλλοτε βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό στο νέο ΠΑΡΕ-ΒΑΛΕ της Kingbet:

”Είμασταν σε καλές συζητήσεις με τον Κώστα άλλωστε επέλεξε να επιστρέψει στην Φενέρ αλλά ο Παναθηναϊκός του έκανε πολύ καλή πρόταση.

Ζυγίζοντας όλα αυτά τα οποία συνέφεραν τον ίδιο επαγγελματικά επαναλαμβάνω και την οικογένεια του επέλεξε αυτό που επέλεξε.

Δεν υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να κάνουμε ιστορία ή να μαλώνουμε ή να έχουμε hard feeling ή οτιδήποτε. Εκείνη την στιγμή ήταν αυτό το οποίο επέλεξε ο επαγγελματίας και καλώς το επέλεξε.

Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται με την κατάκτηση του τροπαίου και γενικότερα με την συνεισφορά στην πορεία του Παναθηναϊκού όποτε καλώς το επέλεξε. Όχι μόνο επειδή επιβεβαιώθηκε, ακόμα και να μην ήταν αυτό, θα έλεγα το ίδιο.

Το έχω πει άλλωστε και τότε και στον ίδιο γιαυτό και συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις.”

Δείτε παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kingbet (@kingbetgr)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News