Σλούκας: «Όλοι μας είμαστε μια γροθιά, είμαστε διψασμένοι και ράβουμε όλοι μαζί το 7ο» (vid)

Άναψε καπνογόνο στο ανοικτό πούλμαν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (vid)

Ο MVP του Final Four και πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά, Κώστας Σλούκας, μίλησε για το «πράσινο» κατόρθωμα στο Βερολίνο και την «ελληνική ψυχή» του Παναθηναϊκού Aktor.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

«Εγώ πίστευα ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι πολύ καλό με ελληνικό κορμό, με γηγενείς Έλληνες. Με ελληνική ψυχή, πραγματική. Όπως είδατε τα παιδιά όπως ο Καλαϊτζάκης, ο Ντίνος, ο Ιωάννης, ο Κώστας κατέθεσαν τη ψυχή μέσα, γιατί γνωρίζουν τι πάει να πει Ελλάδα και ελληνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Ναν ήταν φανταστικός, πέτυχε μεγάλα καλάθια, έβαλα και εγώ κάποια τρίποντα. Ο Γκραντ ήταν τρομερός, ο Λεσόρ πάλεψε με τα θηρία. Νομίζω όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, δεν υπάρχουν λόγια».

Επιπλέον, του είπαμε πως λίγη ώρα πριν, ο Ντίνος Μήτογλου έδωσε τη δική του απάντηση στο ερώτημα «Ποιος;», που έχει γίνει viral, αφού αποτελεί το αστείο – σήμα κατατεθέν των αποδυτηρίων του Αταμάν.

Βλέπετε, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ είχε πει στην “Magic Euroleague” πως η… λύση του γρίφου είναι το «Όλοι μας», κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

«Έτσι ακριβώς, είμαστε όλοι μας. Είναι ο προπονητής, είναι όλοι οι παίκτες, είναι ο πρόεδρος, είναι ο κόσμος μας. Όλοι μας είμαστε μια γροθιά, είμαστε διψασμένοι και ράβουμε όλοι μαζί το 7ο», μας είπε ο Σλούκας.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News