Πουλήθηκαν πάνω από 7.000 εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του «Επτάστερου» στο ΟΑΚΑ!

Πουλήθηκαν πάνω από 7.000 εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του «Επτάστερου» στο ΟΑΚΑ!

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως «Επτάστερος» ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ και η τρέλα του κόσμου ξεπερνά τα όρια της φαντασίας.

Ξέφυγε στη… στρατόσφαιρα η τρέλα του κόσμου για να δώσει το παρών στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής με τον Άρη. Πουλήθηκαν 7.000 εισιτήρια και οι εκτιμήσεις είναι ότι απόψε θα ανακοινωθεί sold out!

Το πρωί της Τρίτης (28/5) η τρέλα των οπαδών του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τα όρια, καθώς από την στιγμή που δόθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Game 1 των play-off κόντρα στον Άρη (31/5, 20:00) επικράτησε πανζουρλισμός.

Συγκεκριμένα σε μόλις 2.5 ώρες από την έκδοση τους έκαναν… φτερά 7.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη και όπως όλα δείχνουν το sold-out στο ΟΑΚΑ μπορεί να ανακοινωθεί από σήμερα κιόλας!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News