Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέκτησε πάνω από 60.000 followers στο Final Four του Βερολίνου! (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέκτησε πάνω από 60.000 followers στο Final Four του Βερολίνου! (pic)

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Final Four και η κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκα έφεραν ραγδαία αύξηση στα social media της ομάδας.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε το κοινό της για το γεγονός πως οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τους 500.000 ακολούθους στο Instagram.

Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα το Τριφύλλι «εκτοξεύτηκε» στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο Instagram ισχυροποιώντας την εμπορική της δύναμη.

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/5) οι Πρωταθλητές Ευρώπης μετρούν πάνω από 563.000 ακόλουθους, επομένως, καταγράφεται μια αύξηση άνω των 60.000 ακολούθων.

Βέβαια, το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο. Η ίδια η Ευρωλίγκα αποθέωσε τον Παναθηναϊκό, γιατί σημείωσε… νούμερα που δεν υπάρχουν στον επίσημο λογαριασμό της, μετά το Game 5 με τη Μακάμπι (τα βίντεο από το ΟΑΚΑ συγκέντρωσαν πάνω από 10 εκατ. προβολές).

Στο μπάσκετ, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανέναν απολύτως ανταγωνισμό. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι… έτη φωτός πίσω στους 318.000 followers. Επομένως, παρατηρείται μια διαφορά περίπου 250.000!

Φυσικά, ο «Επτάστερος» άλλαξε και… βιογραφικό, προσθέτοντας το έβδομο αστέρι. Και τα καλύτερα έρχονται από το καλοκαίρι και μετά με…  μεταγραφές και νέο ΟΑΚΑ!

Ραγδαία αύξηση παρατηρείται και στο Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο DPG ξεπέρασε και εκείνος τους 500.000 followers με τις τελευταίες του αναρτήσεις να ξεπερνούν και τα 100.000 Likes.

Δείτε παρακάτω:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέκτησε πάνω από 60.000 followers στο Final Four του Βερολίνου! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News