Παναθηναϊκός: Κατάφερε το ακατόρθωτο ο Σλούκας - Το απόλυτο respect

Παναθηναϊκός: Κατάφερε το ακατόρθωτο ο Σλούκας - Το απόλυτο respect

Άλλη μια κορυφή για τον 34χρονο Έλληνα που με μαγική εμφάνιση στον τελικό της Ευρωλίγκας, κατέκτησε την τέταρτη κούπα της καριέρας του και έβαλε το 7ο αστέρι στο έμβλημα του Τριφυλλιού.

Δεν είναι ψέμα: Ο Παναθηναϊκός έγινε Επτάστερος και η επιτυχία αυτή έχει ονοματεπώνυμο. Ο Κώστας Σλούκας πήρε από το χέρι την ομάδα και την επανέφερε στο υψηλότερο σκαλί του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Με μια ηχηρή απόφαση το περσινό καλοκαίρι, αφήνοντας τον Ολυμπιακό μετά από 10 χρόνια συνολικής θητείας στον Πειραιά, είχε τα «κότσια» να πάρει την ευθύνη και να γίνει ο ηγέτης του αιώνιου αντιπάλου.

Με ένα ονειρικό φίνις στη σεζόν, καταπληκτικές εμφανίσεις σε Playoffs και Final 4, η μαγική εμφάνιση στον τελικό της Ευρωλίγκας ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον φετινό F4 MVP της διοργάνωσης.

Και του αξίζει καθολική αποθέωση από τον φίλαθλο μπασκετικό κόσμο και ένα απόλυτο respect για όλα όσα κατάφερε να κάνει μέσα σε μόλις μερικούς μήνες με την πράσινη φανέλα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News