Συγκινητικές δηλώσεις Χουάνκαρ για τον Παναθηναϊκό! (vid)

Συγκλόνισε ο Χουάνκαρ: Το κλάμα και οι δηλώσεις του μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (vid)

Το συγκινητικό “αντίο” του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στο sport24:

-Ο καλύτερος τρόπος για να πεις το δικό σου “αντίο” στον Παναθηναϊκό;

“Βέβαια. Δεν μπορείς να σκεφτείς καλύτερο τρόπο για να αποχαιρετήσεις τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του με μία ασίστ, με το δεύτερό μου Κύπελλο εδώ. Πραγματικά, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας, σε όλους γιατί μου έδωσαν απ’ την πρώτη μέρα πολύ μεγάλη αγάπη. Κι εγώ απ’ την πλευρά μου προσπάθησα να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, μέσα απ’ την καρδιά μου. Κι αυτό που θέλω να πω και να το ξέρετε είναι πως θα σας έχω όλους για πάντα μέσα στην καρδιά μου”.

-Τι κρατάς μέσα σου απ’ αυτά τα 4 χρόνια;

“Είχαμε κάποιες κακές στιγμές, αλλά και πολλές ακόμη top στιγμές. Στιγμές μεγάλης χαράς. Πάντα έλεγα πως όταν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όλα ήταν πολύ πιο εύκολα. Αυτός ο κόσμος αξίζει να έχει και να ζει το καλύτερο”.

-Κατανοώ πως μένει μέσα σου μία μικρή πικρία για το γεγονός πως δεν μπόρεσες να πάρεις ένα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Θα το κυνηγήσει ξανά την επόμενη σεζόν η ομάδα. Θα είσαι πλέον ένας ακόμη φίλος κι οπαδός της;

“Εννοείται. Θα είμαι “πράσινος” για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Θα “ακολουθώ” παντού την ομάδα και την προσπάθειά της και να είστε σίγουροι πως εάν έχω την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και να επισκεφθώ το κλαμπ, να επισκεφθώ την ομάδα θα το κάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας…”.

Δείτε παρακάτω:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News