Σέρβος ο βαριά τραυματίας οπαδός στο Βερολίνο, καμία σύλληψη Έλληνα!

Final Four: Το χρονικό των επεισοδίων στο Βερολίνο (vid)

Περισσότερες πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια για τα επεισόδια που έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Βερολίνο.

Ο οπαδός που τραυματίστηκε σοβαρότερα από όλους συμμετέχοντας στις συμπλοκές δεν ήταν Έλληνας αλλά ένας Σέρβος, που πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Άλλωστε υπάρχουν πληροφορίες πως στο ξύλο, που πιθανώς είχε γίνει με… ραντεβού αφού δεν επρόκειτο για πολυσύχναστο σημείο, συμμετείχαν και Σέρβοι οπαδοί.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το ελληνικό προξενείο, δεν υπάρχει καμία σύλληψη Έλληνα οπαδού στο Βερολίνο, ούτε στα προαναφερθέντα επεισόδια, αλλά ούτε και σε κάποια που έγιναν έξω από ξενοδοχείο και στα οποία υπήρξαν επίσης τρεις ελαφρά τραυματίες.

Οι γερμανικές αρχές προχώρησαν σε μαζικές προσαγωγές (89 άτομα, σύμφωνα με ενημέρωση των γερμανικών αρχών) για τα επεισόδια σε στάση του μετρό, αλλά καμία εξ αυτών δεν μετατράπηκε σε σύλληψη και οι οπαδοί απλώς μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News