Ο Αταμάν αποθέωσε την Ρεάλ Μαδρίτης - H ατάκα για Σλούκα!

Ο Αταμάν αποθέωσε την Ρεάλ Μαδρίτης - H ατάκα για Σλούκα!

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με τρομερά λόγια για την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ αναφέρθηκε και σε ατάκα του Τσους Ματέο για τον Κώστα Σλούκα.

Αταμάν: «Όμως ο Ματέο είπε θα βάλει πίεση στον Σλούκα, θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό.

Ειλικρινά, προτιμώ το σύστημα του ΝΒΑ. Θα ήθελα να παίζω με τη Ρεάλ στις τρεις ή στις πέντε νίκες.

Όμως, με τις εγχώριες λίγκες, τις Εθνικές Ομάδες και την τόσο μεγάλη σεζόν αυτό είναι απίθανο. Και στο ποδόσφαιρο όλα κρίνονται σε έναν τελικό.

Αυτή είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Όμως θα προτιμούσα ημιτελικούς και τελικούς όπως στο ΝΒΑ.

Όταν ήμουν παιδί, ακόμα και τώρα, ακολουθώ τη Ρεάλ, είναι ίσως η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο, τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο.

Νιώθω ενθουσιασμό όταν παίζω τελικό με μια ομάδα σαν τη Ρεάλ. Μπορεί να ήταν ένα παιδικό όνειρο για εμένα.

Ένας Τούρκος στον τελικό με τη Ρεάλ. Ίσως θα προτιμούσα να παίξω κόντρα στη Ρεάλ και στο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα τους έχει εκατομμύρια οπαδούς. Όμως, εμείς θα είμαστε περισσότεροι στο Βερολίνο, γιατί έχουμε πάθος για το μπάσκετ. Πάντως, νιώθω εξαιρετικά που θα παίξουμε με τη Ρεάλ σε αυτό το ματς»

«Θέλω να προσθέσω πως κάποιες φορές και οι προπονητές κάνουν λάθη. Είχαμε πάρει την Euroleague τότε. Δυστυχώς, δεν έδωσα πολύ χρόνο στον Μούσα. Ήταν λάθος για την ομάδα που τον χάσαμε.

Πήγε στην Ισπανία και έγινε αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω πως αύριο δεν θα βγει στο παρκέ για να πάρει εκδίκηση (γέλια)»

«Μάθαμε πάρα πολλά εδώ σήμερα, δεν ήξερα τόσα στατιστικά. Για εμένα, το βασικό είναι πως έχουμε μια άλλη ομάδα τώρα, δεν σκέφτομαι τόσα. Δεν πιστεύω πως αυτά επηρεάζουν τον τελικό»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News