Βέργης: «Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτό που ΗΔΗ έχουν πετύχει ο Αταμάν και η αρμάδα του»

Βέργης: «Έλεος και ήμαρτον για τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης μίλησε για την μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της Euroleague.

Aναλυτικά όσα έγραψε στη live sport:

”Τα παιχνίδια στο Φάιναλ Φορ δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις. Και ο Παναθηναϊκός πήγε πιο έτοιμος (πνευματικά) και πιο πεινασμένος από ποτέ!

Οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο Εξάστερος χρειαζόταν ένα μεγάλο βράδυ του Κώστα Σλούκα και του Κέντρικ Ναν για να προκριθεί στον τελικό.

Η ζωή έδειξε ότι όλα μπορούν να γίνουν δίχως εκείνοι, ντε και καλά, να είναι οι σημαιοφόροι. Αρκούν και ως συνοδοιπόροι!

Η άμυνα, αυτή που χαρίζει τους τίτλους, έδεσε κόμπο την ομάδα του Σάρας. Και ο Ματίας Λεσόρ, τούτο το συγκλονιστικό Θηρίο, φώναξε ξανά «παρών» με νταμπλ νταμπλ (17 π. και 10 ρ.). Τα μεγάλα βράδια αναδεικνύουν και τους νικητές Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου.

Ο τρομερός Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσαν την ενέργεια εκεί που χρειαζόταν.

Ο Παναθηναϊκός είναι ξανά στον τελικό της Ευρωλίγκας έπειτα από 15 χρόνια διεκδικώντας το 7ο αστέρι. Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτό που ΗΔΗ έχουν πετύχει ο Εργκίν Αταμάν και η αρμάδα του!”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News