Χεζόνια: «Όταν πήγα εγώ στον Παναθηναϊκό δεν ήταν ιδανικό να είσαι εκεί, αλλά το έκανα για τον κόσμο»

Χεζόνια-Ντόρσεϊ: Έτσι θα τους... χτυπήσει ο Παναθηναϊκός!

Ο Μάριο Χεζόνια δήλωσε πως είναι χαρούμενος για την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurohoops:

Είμαι χαρούμενος για τον Παναθηναϊκό. Όταν πήγα εγώ δεν ήταν δημοφιλές, δεν ήταν ιδανικό να είσαι εκεί. Και το έκανα λόγω των οπαδών. Ειδάλλως θα είχα πάει κάπου αλλού. Αλλά το έκανα έτσι και πλέον απολαμβάνω τις εμφανίσεις της ομάδας. Το αξίζουν”, είπε.

“Ο Παναθηναϊκός είναι άξια στον τελικό. Τα πηγαίνουν πολύ καλά καθ’ όλη τη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέκαμψαν τόσο. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε κι εμάς, που επίσης τα έχουμε πάει πολύ καλά. Απλώς στον τελικό θα χρειαστεί να τα πάμε ακόμη καλύτερα από ό,τι στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό προκειμένου να κερδίσουμε ακόμη ένα τρόπαιο”

“Μπορεί να σου γυρίσει κι ανάποδα τέτοια εκκίνηση (σ.σ. 52-9 στο 19′). Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό προπονητικό πλάνο, διαθέτουν χαρακτήρα, οπότε ξέραμε πως θα επέστρεφαν όταν δε θα ήμαστε εξίσου αποτελεσματικοί στην επίθεση. Τότε είναι που μετρά ο χαρακτήρας, η θέληση κι η άμυνα. Το πήραμε χάριν σε αυτούς τους τρεις παράγοντες”.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News