Μπόγρης: «Μπήκαν... κρεμασμένα σουτ από τη Ρεάλ, επηρεάστηκε η ψυχολογία του Ολυμπιακού» (vid)

Μπόγρης: «Μπήκαν... κρεμασμένα σουτ από τη Ρεάλ, επηρεάστηκε η ψυχολογία του Ολυμπιακού» (vid)

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπόγρης μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για το Ρεάλ-Ολυμπιακός:

«Όπως είπαμε, η Ρεάλ ήταν πολύ συγκεντρωμένη στο πλάνο της. Ο Ματέο είχε τους παίκτες φρέσκους. Όταν έχει παιδιά με εμπειρία από τον πάγκο, αυτό είναι δώρο… Θεού.

Μπήκαν κάποια κρεμασμένα καλάθια από τον Χεζόνια, όλο αυτό επηρέασε την ψυχολογία του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λανθασμένες κινήσεις.

Η Ρεάλ άφηνε επιδεικτικά το σουτ στον Ουόκαπ. Δεν περνούσαν οι μπάλες στους ψηλούς του Ολυμπιακού.

Ο Ράιτ μπήκε στην τρικυμία και δεν βγήκε. Ο ΜακΚίσικ δεν ήταν καλός, πήγαινε και κουτουλούσε. Οι πόντοι του Γιουλ ήταν σαν του Καλαϊτζάκη στον αγώνα του Παναθηναϊκού.»

Για το Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ:

«Η Φενέρ διάβασε ωραία τακτικά το παιχνίδι, προσπαθούσε να δώσει τη μπάλα στο δεξί χέρι τους Ναν και του Σλούκα. Μπήκε ο παίκτης μπροστά από τον roller.

Ο Σλούκας έκανε ντρίμπλα στο χρωματιστό, και έφευγαν οι παίκτες μια θέση δίπλα. Ο Καλάθης έκανε Picknroll με τον Χεις Ντέιβις για να πάει με mis-match στο Lowpost. 

Ο Ναν κράτησε αρκετά τη μπάλα και βρήκε λύσεις. Έβαλε μεγάλα σουτ και έδειξε ξανά γιατί είναι ο παίκτης ”κλειδί” για τον Παναθηναϊκό.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News