Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Η αντίδραση του κόσμου

Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Η αντίδραση του κόσμου

Η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι γεγονός! Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει το GAME 2 ανάμεσα στο Τριφύλλι και τη Μακάμπι από το ΟΑΚΑ.

Μετά από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λάρισα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε ξανά σε αγώνα του Παναθηναϊκού Aktor.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού είχε προϊδεάσει τον κόσμο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ μέσω ενός IG Story το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4), όταν και είπε την ατάκα «είναι δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50. Τα λέμε το βράδυ!».

Ο DPG δεν έμεινε στα λόγια, και επανεμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ προκειμένου να προστατέψει την ομάδα στην προσπάθειά της για πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζεσταίνονταν για να τραγουδήσουν το «Χόρτο Μαγικό», υπέπεσε στην αντίληψή τους η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και άλλαξαν το ρεπερτόριο σε… γνωστό σύνθημα αποθέωσης!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News