Σύνθημα νίκης και ανατροπής - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 87-91: Τα highlights από την ήττα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του την πρώτη νίκη στα Play-Offs της Euroleague και την ισοφάριση της σειράς απέναντι στην Μακάμπι!

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Game 2 με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (21:15) για τα Playoffs.

Οι «πράσινοι» άρχισαν με τον χειρότερο τρόπο τη σειρά με τη Μακάμπι. Ηττήθηκαν στο Game 1 του ΟΑΚΑ (87-91) και με το 0-1 στην πλάτη καλούνται να ορθώσουν ανάστημα και να κάνουν το 1-1, στη νέα μονομαχία των δύο ομάδων ώστε να περιορίσουν τη ζημιά που ήδη έχει γίνει εξαιτίας του break των Ισραηλινών.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Το καθαρό μυαλό και την αποτελεσματικότητα για να κεφαλαιοποιήσει το προβάδισμα που είχε επί 30’ και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της για τη συνέχεια της σειράς!

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Πλέον ζητούμενο είναι η άμεση ανασύνταξη. Η ισοφάριση στο Game 2 του ΟΑΚΑ για να γίνει το 1-1 και να μπουν οι βάσεις για την ανατροπή που καλείται να γίνει από το «τριφύλλι» στο Βελιγράδι για να επιστρέψει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στο Final-4.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα ενόψει της δεύτερης μονομαχίας με την ομάδα του Όντεντ Κάτας. Έτσι, θα απαντήσει στο break και κυρίως να μην επιτρέψει πάλι το παθητικό άνω των 90 πόντων στην άμυνα. Με τους 91 πόντους να είναι η χειρότερη αμυντική επίδοση της σεζόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News